KARGIPINARI ANAOKULU


Vizyon: Kendine güvenen,paylaşmayı bilen,sorun çözebilen, sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek.

Misyon: Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak,öğrenmeye ilgi uyandırmak,bilişsel,sosyal,dil,psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip,kendidüşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar: ...

Saatler: 07:30 - 12:30 (Sabahçı Grup) 12:30 - 17:30 (Öğlenci Grup)
Isınma: Klima
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuza özel servislerle servis yapılabilmektedir.
Sportif Etkinlikler: Beslenme Dostu Okul olarak günlük ve aylık olarak sportif etkinliklerimiz planlılı bir şekilde yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz eTwinning Avrupa Kalite Belgesi ve eTwinning okul ünvanına sahiptir.Beslenme Dostu Okul Sertifikasını ilçemizde hak eden ilk okuldur. Beyaz Bayrak Sertifikası alan üçüncü okuldur.

Telefon - 0324 544 28 04

Belgegeçer - (324) 544 2804

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kargipinarianaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kargıpınarı Mahallesi Uygur Sokak No22 Erdemli / MERSİN

Öğretmen :11
Öğrenci :203
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1220
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Uygur Sokak, Kargıpınarı -ERDEMLİ/MERSİN

Adres - Kargıpınarı Mahallesi Uygur Sokak No22 Erdemli / MERSİN

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, il merkezine 25 km; ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır. İl ve ilçe merkezinden yarım saatte bir Belediye otobüsleri ve beş dakikada bir dolmuş seferleri mevcuttur.